ZAKLADU PODRŽAVAJU ZAKLADU PODRŽAVAJU

ZAKLADU PODRŽAVAJU

Donacija Hrvatske pošte

Ožujak 2021. godine - na početku svakog puta i prvim koracima nekog novog  nastojanja svaka suradnja zlata vrijedi - stoga ne možemo dovoljno zahvaliti i dati do znanja koliko cijenimo suradnju i doprinos Hrvatske pošte koja će poslati naše pismo - poziv na donacije na 1.145.000 adresa u svim većim gradovima/mjestima u Hrvatskoj, bez naknade. Zahvaljujemo Hrvatskoj pošti u suradnji u slanju donacijskog pisma.


Veljača 2022. godine - zahvaljujemo na daljnjoj suradnji, podršci i praćenju naše priče. Uz ovakve sponzore i konkretnu potporu lakše je raditi, planirati aktivnosti i provoditi ih u djelo. Idemo dalje partnerski zajedno!

Donacija Aircash-a - ožujak 2022. godine. Zahvaljujemo na podršci!Zaklada Anamarija Carević koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala punu funkcionalnost ovih Internet stranica i omogućila bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o kolačićima i privatnosti osobnih podataka na www.zaklada-anamarija-carevic.hr kliknite na VIŠE INFORMACIJA ili nastavite s korištenjem ovih stranica pritiskom na