Zaklada Anamarija Carević
Mjesec ožujak 2023. u obilježavanju Anamarijinog nebeskog rođendana i glazbenog hoda ususret Uskrsu

Mjesec ožujak 2023. u obilježavanju Anamarijinog nebeskog rođendana i glazbenog hoda ususret Uskrsu

23. ožujka obilježili smo našu tužnu godišnjicu misom u Bazilici Srca Isusova u 18 30 sati. Svirao je tamburaški orkestar kojim je ravnala časna sestra Marijela Žuro, okupila se obitelj i svi koji štuju Anamarijin spomen, čekala je njena tamburica, note i prijateljice. I sigurni smo da je bila među nama. Misu je vrlo dirljivo, nadahnuto, ohrabrujući i osobno predvodio pater Ivan Junušić. Nakon mise u 20 00 sati u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu upriličen je Svečani koncert za Anamariju, Akademski zbor PALMA, solisti, orguljaš i dirigenti svi su Palmini dugogodišnji suradnici, sadašnji i bivši članovi, što je također ovaj događaj učinilo posebno svečanim i osobnim. Veliki interes slušatelja popunio je crkvu na Jordanovcu do posljednjeg mjesta.

Donosimo jedan dijelić na kraju koncerta: https://www.youtube.com/watch?v=ceiB-dwgZOk
29. ožujka u crkvi Sv. Leopolda Mandića u Voltinom, u suradnji sa Zagrebačkim klapskim ciklusom upriličili smo Klapski korizmeni koncert: Ja se kajem Bože mili, koji nas je accapella glazbom i narodnim napjevima približio vrhuncu korizme, taman pred blagdan Cvjetnice, da se skrušimo, pokajemo, Bogu preporučimo. I na ovom koncertu nas je oduševio odaziv građana, topla dobrodošlica i srdačni prijem.
Zaklada Anamarija Carević koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala punu funkcionalnost ovih Internet stranica i omogućila bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o kolačićima i privatnosti osobnih podataka na www.zaklada-anamarija-carevic.hr kliknite na VIŠE INFORMACIJA ili nastavite s korištenjem ovih stranica pritiskom na