Zaklada Anamarija Carević
I klape pjevaju za Palmu - ali na Jordanovcu!

I klape pjevaju za Palmu - ali na Jordanovcu!

U ponedjeljak, 20. 12. u 19 30 taman nakon popodnevne svete mise a dovoljno prije blagdana Božića održat će se Božićni koncert zagrebačkih klapa "Kad je vrime od Božića". Koncert će biti u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu 110. Svima koji nisu u mogućnosti uživo popratiti ovaj događaj mogu biti prisutni preko video prijenosa koji će se odvijati putem linka: https://youtu.be/OYdBChol4Rs.

Zagrebačke klape koje su se odazvale na ovaj donatorski koncert su: Armorin, Barun (Sveta Nedelja), Ćakulone, Dišpet, Figurin, Kampanel, Nostalgija, Poj (Samobor), Prvi komin Snježanin. Ovim putem im se zahvaljujemo što su se rado odazvale pozivu na koncert.

Da bi ugođaj bio potpun samo falite vi, draga publiko! Dođite, doživite Božić, poslušajte bogatu tradiciju koju sadržavaju kolende, tradicionalne pjesme i sasvim malo komercijale. Budite nam dragi gosti, uživo ili online, približit ćemo vam Božićni ugođaj, možda će se neka pjesma izvesti baš iz vašeg kraja ili zavičaja, ili će se na programu naći pjesma koja vam je bliska iz neke druge životne situacije.

Na koncertu će se prikupljati dobrovoljni prilozi za obnovu Palme, uz pomoć i podršku Bonum Hrvatska

Zaklada Anamarija Carević koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala punu funkcionalnost ovih Internet stranica i omogućila bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o kolačićima i privatnosti osobnih podataka na www.zaklada-anamarija-carevic.hr kliknite na VIŠE INFORMACIJA ili nastavite s korištenjem ovih stranica pritiskom na