Zaklada Anamarija Carević
Bazilika je opet sigurna i otvara nam svoja vrata!

Bazilika je opet sigurna i otvara nam svoja vrata!

Mnoge predradnje su bile potrebne kako bi se maksimalno sigurno i učinkovito kontroliranom eksplozijom srušio strop. To je odrađeno 29. rujna 2021. Pogledajte kako! Iako se strepilo, brinulo, proteklo je sve u najboljem redu, hvala Bogu na tome!


Kad se slegla prašina dočekao nas je ovakav prizor:Trebalo je rasčistiti sve sa poda, a za to su nam bili potrebi ozbiljni strojevi i mehanizacija:Nije ni s rušenjem stropa sve gotovo, i tu su potrebne dodatne intervencije:Strop više nije otvorena rana, malo smo ju privremeno zaštitili i pokrpali:


Pod je poravnan da se može po njemu hodati:Uz ovakve pomagače sve je lakše :)I ovu nedjelju, na blagdan Krista Kralja, Bazilika nakon 20 mjeseci otvara svoja vrata!Zaklada Anamarija Carević koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala punu funkcionalnost ovih Internet stranica i omogućila bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o kolačićima i privatnosti osobnih podataka na www.zaklada-anamarija-carevic.hr kliknite na VIŠE INFORMACIJA ili nastavite s korištenjem ovih stranica pritiskom na